Hoppas alla haft en lika fin alla hjärtans dag som jag!

Min lilla gullunge kom hem till mig vid lunch och överraskade mig med en brak lunch bestående av thaimat och till efterrätt hade han med sig fika. Tanken hade varit att vi skulle gå ut och fika men var inge höjdar väder så fick fika inne. Inte nog med det fick jag en söt blomma och choklad!

Ja, han göder mig och jag han! Det är äkta kärlek det! Nej, skämtosido! Han är faktiskt underbar och det bästa av allt var att han gick och handlade och gick sedan hem till mig med allt, då han inte hade någon bil.                      Det är ÄKTA kärlek det!

 

♥♥♥


Tea time

Idag fick jag en känsla som förmodligen alla tjejer för eller senare får. Jag fick den där känslan när man känner ”jag är nog världens bästa flickvän”! Alla känner igen den men ingen nämner den. Jag är långt ifrån perfekt men i morse var jag faktiskt lite stolt över mig själv. Och JA, det får man faktiskt vara!

Jag bakade scones, gick till affären och handlade marmelad och lite annat gott. Sedan väckte jag Martin och bjöd honom på nygräddade scones.

Så skulle jag vilja bli väckt någon gång! Den dag grisar får vingar och börjar flyga kanske Martin gör en sån kraft ansträngning. Har svårt att tro att han ens skulle offra en sovmorgon för mig. Hehe! Men men, tycker om honom iaf!

Hur som helst så slutade det med en lite schizofren turn och jag körde hem honom för att jag behövde plugga. Nu ligger jag istället här i soffan och bloggar. Ska ta mig i örat och göra klart inlämningsuppgiften i Grafisk design nu.

Trevlig helg!

 


RSS 2.0