Äntligen helg!

Jag har blivit så sjukt klen. Har varit i skolan tre gånger denna vecka och endå är jag helt slut och tycker att jag är väl värd helg. Idag har jag hela förmiddagen setat i multimedia studion i skolan och spelat in. Vi spelade in pixi böcker och lite serond ljud. Hade ångest för att höra min röst till en början. Tycker det är extremt ångsetfyllt att behöva lyssna på min röst som jag tycker låter som en bebis röst. Men jobbar med två härliga killar så det blev ganska kul trots allt! Vi satt och klurade ut vad vi skulle göra för animerad film som är vårat nästa projekt.
Blir förhoppningsvis något jag kan lägga ut här på bloggen!




På tal om animerad film så måste jag rekommendera denna.
En otroligt fint gjord film!


Jag är glad!

Idag var jag på arbetsintervju på Nautilus (Actic). Bara som extraknäck men jag var jätte nervös för jag ville så gärna ha jobbet.
 Blev otroligt fint bemött och helt plötsligt stod jag där med ett passer-kort som det stod personal på.
Haha! Jag fick en blackout, men tror att jag fick någon sorts anställning iaf.
Haha! Typiskt mig. Men jag är bara glad för att alla var så trevliga.



Snurrigaste bruden i stan!


4år tillsammans med världens bästa karl <3

I lördags hade jag och Martin varit ihop i 4år.
Tack för 4 härliga år älsknling, hoppas det blir många fler!



Matilda <3 Martin


Mys med min lilla bulle!

  

Mys, mys, mys!

I helgen sälldes Tryggves systrar ut. Undra hur det gick?
;P


Toppen uppvaktad i helgen!

I Fredag fick jag frukost på sängen med den obligatoriska varmachokladen med grädde och farinsocker. Av mamma och pappa fick jag lite olika saker bland annat antirynkkräm. Haha, väldigt omtänksamt!
Blev precis lagom firad! Sen bar det av till tentan som var mellan 16-21 satte mig ner och tittade igenom uppgifterna. Och kände, nej jag kommer aldrig fixa detta idag! Jag hade verkligen inte tålamodet för att läsa alla variabler och loopar på min dag. Jag gav det två timmar och lämnade nästan in det blankt, sen stack jag så jag precis hann till matchstart.
Första kvalmatchen mot Mesta gick vägen tillslut. Kändes som om vi hade kunnat vunnit med mer men vi gick ner i deras tempo lite och man kan absolut inte ta ifrån dem att det finns dem i laget som har väldigt tekniska. Hur som helst så fick jag en super fin assist av Loppan som resulterade i ett snyggt kvitterings mål.
Mesta är ett härligt gäng tjejer och tyvärr kommer jag missa retur matchen då min omtenta är det datumet vid samma tid.
Av Martin fick jag en hårddisk, kanske inte det mest romantiska men det var sött att han han hade observerat att jag behövde en. Det var verkligen en toppen present och jag lev så glad. Tack lilla älskling!
Sedan överraskade han mig med en trerätters middag.
Till förrätt blev det scampi som han hade stekt tillsammans med vitlök och chili. Sen hade han gjort en egen dipp som var sååå himla god.
Till varmrätt hade han gjort parmaskinka, inlindade kycklingfileer i parmesansås. Till det fick jag potatisgratäng. Också super mumsigt!
Till efterrätt blev det, hör och häpna, egen gjord cheescake.
Det som var nästan det som imponerade mest var nog just efterrätten. Den var ljuvligt god och man trodde väl aldrig att man skulle få se Martin baka.
Efter det smög vi ut i snön och bubblade.
Tack för en jätte fin kväll baby!
Och jätte stort tack till alla som uppvaktade mig på min 22-årsdag!





<3


Ni glömde väl inte att äta en semla i fredags!?



Här är den smaskiga semla jag tryckte på min födelsedag iaf. Mums!


Möt Big T´s nya lekkamrat Banjo

Som ni vet har Tyrggve letat efter en lekkompis i hans storlek och nu har vi äntligen hittat en han kan få leka fullt ut med. Banjo är en ett år gammal Mastiff som bor här i Nykvarn. De lekte för första i måndags och i 20 minuter av 30 så var Tryggve jätte rädd. Fast Banjo mer än klart och tydligt visade att han bara ville leka. Idag gick det mycket bättre han lekte med både Banjo och Tyke som är en basset. Känns kul att det går bättre och bättre! Vore så kul om han kunde hitta någon som han verkligen kunde ha skoj med!

 
  


Nu har jag bestämt att min födelsedag ska bli den officiella semmel-smyg-smakar dagen!

Ja, ni hörde mig! På fredag fyller jag år och på sin födelsedag är man president. Så jag bestämmer att det är den officiella semmel-smyg-smakar dagen. Och för er som inte vet hur man äter semlor så gör man helt egna, med mandelmassa-klump och het vägg (varmmjölk).
Så glöm inte att käka en semla på fredag!
Haha, tycker det var en kanon idé av mig! 



Kittens inspired by kittens



Kunde inte låta bli. Hon är ju så gullig!
En av min favoriter på youtube. Fast jag är typ den enda som skrattar!


Skönhetssömn my ass!

I lördags mådde jag så där. Jag gick upp med Martin som skulle iväg på träning 9.30
 och sedan och la jag mig igen för att vakna 12.30. Åkte iväg och kollade på innebandy och när jag kom hem igen kl 17 så gick jag och la mig. Gick upp 19.30, kollade på två filmer och somnade igen kl 12.
I natt när jag sov skällde jag på Martin i sömnen. Frågade först om dvd-dosan var samma som TV-dosan. När han frågade vad jag pratade om frågade jag tillbaka om han var dum i huvudet och suckade.
Tror mitt sanna jag tittar fram under natten!



En bild som jag tror min storebror tog på mig för ett par år sedan.
Fan va fräsch!


Räddat en Pippi!

Den här lilla krabaten flög in på våran inglasade baksida och hittade inte ut. Den flög in i en glas ruta och då jag jag snabbt ute i morgonrocken och såg till att sätta den på ett säkrare ställe så att den inte skulle flyga in i glaset igen.



Lägg märket till min snygga manikyr!


2011

Gott nytt år på er!
Under förmiddagen bestämde pappa att vi skulle ut i skogen, gräva en grop, tända en brasa och grilla lite korv, marshmallows och äpplen. Röka ciggar och dricka Cognac! Jag måste erkänna att det faktiskt var riktigt mysigt. Att man inte gör såna utflykter oftare är ju inte annat än dumt!

  


Nyårsaftonen firade vi ett stort gäng hemma hos Freddan och det blev väldigt lyckat.
Efter 12slaget och ett försök att röka en cigarett trubbades jag dock av och bestämde mig för att gå hem redan kl 2. Haha! Jag är så jäkla klen!

  

Tyvärr dog min kamera efter skogsutflykten och jag hittade inte laddaren. Så bilderna från kvällen har jag "lånat" av Emma, Fredriks rara lillasyster som var duktig och såg till att kameran var laddad.


RSS 2.0