Inget nytt!

Nej, som sagt, inget nytt! Är fortfaranden sjuk, äter penicillin för uvi. Mitt emunförsvar är just nu nere i avgrunden och jag känner mig mottagligare för sjukdomar än vad jag någonsin gjort. 
Mina dagar ser ungefär ut så här. Går upp runt 6, på tok för tidigt. Sen åker jag till jobbet och umgås med ett gäng härliga barn. De är väldigt snälla men när man kommer hem runt halv fem, är man iaf väldigt trött. Äter och går och lägger mig. Vaknar till en stund, gör ett inlägg och somnar om. 
Socialtliv for the win, Yes! 


Du gör mig lycklig!


Dags att uppdatera med lite!

Måste börja uppdatera med nya, bättre bilder så att jag har lite mer att jobba med!





Onsdag

Gjorde denna logga till min bror Douglas som varje år anordnar en femkamp, Majkampen.
Den börjar bli ökänd för både brutna armar och trasiga knän.
Idag gick inbjudan ut. Det betyder att nedräkningen har börjat!




Märks det att jag har varit sjuk för länge eller?

Helt galet uttråkad! Har gått till den punkt där jag sitter och Photoshopar alla på min dator. Det är visserligen ett väldigt bra tidsfördriv. Men jag känner mig nästan besatt. Finns det PS- beroende?

Idag jag lekt med min storebrors ansikte och texterna till några låtar han gillar.
Sen har jag även gjort skivomslaget till Sarah, Lisa och Malins band om de hade haft något vill säga. Där har ni beviset på hur less jag är på att ligga hemma.
(Hoppas att det är lugnt tjejer, det är bara det att det var en otrolig kvalitet på bilden. Ring mig om ni någon dag ska släppa en skiva lovar jag att göra omslaget!)

Resultatet blev allt ifrån 100% men var ju första gången så det kan ju bara bli bättre!




"Livet är för viktigt för att tas på allvar" - Oscar Wilde

På tok för mycket måsten och krav idag.
Allvaret gör att vi glömmer bort att njuta av livet och ut leva våra drömmar.
Uppfyll dina drömmar!

Jäklar va djup jag känner mig idag. Har nog varit sjuk för länge.
Bilden nedan gjorde jag i morse, från scratch.
Det är mitt öga och jag tycker den blev lite små häftig.
Hoppas ni tycker det också!



Näsblod

I natt vaknade jag av att jag höll på att drunkna i mitt eget näsblod. Hade förmodligen hostat så mycket att något kärl brustit i näsan. Mys!
Nu verkar det som om det går upp i öronen också. Helt värdelöst!

När man väl drog upp persiennerna såg man att snön återigen bjöd på en visit. Sommaren känns just nu väldigt långt bort. Låg och kikade på sommar outfits igår kväll men nu känns det som om att man aldrig kommer att få plocka undan raggsockorna och halsduken.
Jag ska ju lära mig att åka longboard i sommar. Kommer gå åt en hel del timmar till att lära sig det, det betyder att många soltimmar. Bikini, hjälm och knäskydd, en galet snygg bränna alltså!   

Från näsblod till bikini, lika intressant inlägg som vanligt!


Fy fan vilken vidrig bild på mig!

Jo, det är faktiskt sant! Jag har lyckats bli sjuk i gen. Hann vara frisk i två veckor. Seriöst, finns det ingen som kan rekommendera mig någon mirakel kur? Något som gör mig frisk och håller det så? Har gått jätte bra att träna denna vecka och på måndag börjar mitt två veckors vik. Vill inte vara sjuk!!!

Jag vet att bilden är vidrig! Övervägde faktiskt att inte lägga upp den.


Konstig dag!

Idag verkar jag vara helt snurrig. Hela min kropp skriker till mig att det är fredag. Fast att det bara är tisdag! Jobbigt att man titts som tätt kommer på att det faktiskt inte alls är helg snart.
Sen gick jag och la mig och sov lite middag en stund efter jobbet. När jag vaknade var jag helt stelfrusen och det kändes som om jag hade blundat i fem minuter, när det faktiskt gått en hel timme. Jag kände mig inte alls speciellt pigg heller. Jätte jobbigt! Blir absolut ett varmt bad ikväll innan jag lägger mig. 
Hoppas att denna vecka går fort. Längtar till helgen och att få sova ut!


Familjen Törnqvist har varit i farten ännu en gång!

Igår hade familjen Törnqvist ännu ett tokigt påhitt. Denna gång var idén mammas. Vi hade en skidskytt tävling i skogen precis bakom huset. Varm blåbärssopa, iskalla händer och skratt!
Jag hade aldrig åkte långfärdsskidor innan men fick vetskapen, att det var fasiken svårare än jag trott.

       

       

   



Fram och tillbaka till Skåne en sväng

Jag har varit ute på äventyr denna vecka. Har nämligen flyttat hem alla mina saker ifrån Skåne. Åkte ner tillsammans med mamma och pappa på tisdag runt lunch och var hemma med allt igen vid eftermiddag på onsdagen. Det är vad jag kallar bra jobbat!


Vi åkte ner med en bil och ett flak. Tänkte dra en lista över vad som fanns på flaket när vi åkte hem så att ni får en bild av hur vi egentligen såg ut. Jag trodde inte heller att det skulle gå men vi har ännu en gång bevisat att ”Ingenting är omöjligt!”


·         En 140cm säng
·         2x tvåsits soffor
·         Ett skrivbord
·         Ett soffbord
·         Ett nattduksbord
·         En byrålåda (med 10 lådor)
·         En tvättkorg och en himla massa andra prylar


När vi kom hem förstår ni själva att det blev en del jobb också. Det största problemet var att förvara allt. Mitt rum blev väldigt mysigt men med mycket saker. Om Maria Montazami är förtjust toffsar/ tassels så är jag galen i kuddar.

Ikväll blir det fredagsmys med älsklingen bland alla kuddar! <3




Hollywoodfruar =D

Kan man göra annat än älska denna underbara serie!



Ikväll kommer vi att få lära känna tre nya fruar också (Päivi Hacker, Suzanne Saperstein, Lena Jolton).
Håller verkligen tummarna för att de ska vara lika klockrena som veteranerna.
Så missa inte att slå på tv3 kl 21.00!


Ibland får man helt enkelt roa sig själv!

   

 


Två och ett halvt hål

I fredags åkte jag ner lite min lilla sjukling som hade blivit sämre. Han har hostat och haft för sig, så jag har fått agera sjuksköterska. Då menar jag inte sjuksköterska på det lite trevligare sättet. Nej, passa upp med snorpapper och tee var min uppgift i fredags.
Jag missade tyvärr Fridas schlagerfest. Dels på grund av att jag kom hem sent från Nyköping och dels för att jag inte hade någon lust att inte komma utklädd. Väldigt tråkigt!
Idag satte jag och Idag våran plan om is-fiske i verk. Vädret var guld, vindstilla och soligt. Vi krigade fram två och ett halvt hål i 50cm tjock is, satt i 3 timmar utan ett napp. Men det blev en riktigt lyckad dag iaf. Prickig- korv mackor, varmchoklad, gifflar och en himla massa skratt!
Ikväll blir det till att heja på storebror och Kvarnen IF! De möter Mariefred och sist jag såg de mötas så blev det slagsmål och deras målvakt låtsades plocka fram en pistol. Haha, sköj! Får väl dra på sig skottsäker väst ikväll kanske.







Nej, hon har inte tuppat av...



Hon gör bara en snö- ängel! =D




<3

Hittade gamla foton från när jag och mina bröder var små.
Mys!




Schlager

På lördag är jag bjuden på Schlagerfest hos raraste Frida.
 Jag uppskattar som sagt temafester men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Glitter? Det kommer ju alla att ha, jag vill inte se ut som alla andra!
Tips är väldigt välkomna, gärna till en låg kostnad? (Någon som kanske har något extremt att låna ut t.om.)
Har checkat lite smink iaf.


Någon som vill leka i snön med mig?

Eftersom att jag inte blev väckt av vikförmedlingen idag så måste det betyda att jag också har lite sportlov. I detta guld väder klagar iaf inte jag på lite ledighet. Nu snart tänkte jag ta en löprunda med förhoppningsvis bra musik i öronen.
Sen vill jag faktiskt ut och leka i snön, kanske göra en snökoja! Någon som har lust att hjälpa till? Kvällen kommer troligtvis gå till att pyssla om min lilla sjuka pojke, som har fått ont i halsen.


RSS 2.0