Debututställningen

Som ni kanske vet så ställde jag ut för första gången i helgen. Kul att höra vad alla tyckte! Och faktum är att självförtroendet växer av alla fina ord. Så nu vill jag skicka en stor kram till alla er som kom och hejade på mig!!♥
Nedan ser ni helgens alster!


Den perfekta lunchen

Laddar med energi för helgen! Sista rycket nu vad gäller målandet och fixandet för utställningen. Imorgon blir det till att handla de sista ramarna, sen på kvällen ska allt hängas upp. Huuu, vad nervös jag är! Löjligt! Jag vet!


Namnsdagsvovven

Idag har bästa vovven namnsdag! I namnsdagspresen blev det grisöron. Bläää tycker matte, mums tycker Tryggve!


Varmt Välkommen

Debututställning för min del! Håller tummarna att någon tycker om det jag gör!


Passar på att gosa lite!

När Tryggve är trött passar jag på att gosa. Han låtsas inte gilla att jag gosar med honom annars, men när han är trött orkar han helt enkelt inte gå och gömma sig för mig. Perfekt tänker jag och gosar för kung och fosterland!


Första oljan

Första oljan - hör av er om ni är sugna på en piratkopia av en "äkta" olja signerad Törnqvist!

Låter bilden tala för sig själv! Sådan far sådan dotter eller vad säger man? Annars då? Förutom att det ser ut att vara en halvdan piratkopia. Vad tycker ni om min första olja?


Wings by KROG

Så kul med kreativa vänner.
Missa inte min vän Johans imponerande musikprojekt!
 
 
 
 

Mys och Simons bröllop

Måste skryta lite över min barndomsväns som gifte sig igår och var världens vackraste brud! Hon gifte sig med sitt livskärlek Simon och tillsammans var de sagolika. Otroligt häftigt att få vara med på deras dag! Och vilket bröllop har knappt varit på ett "svenskt bröllop" och eftersom att detta var ett häften syrianskt bröllop var det ännu mer att ta in. Men galet kul var det iaf! Gav mig i kast med deras danser och jag som knappt ens har två höger fötter som hänger med i "vanlig" sväng om. Ja, ja, låt dem skratta! Tänker inte bara sitta och titta på när en nära vän firar att hon blivit fru. Nej du My, vi dansade nätterna långa när vi var 15 och du verkar inte komma undan mig trots att du gått och blivit fru Yalcin!
Stor kram och massa lycka till er i framtiden!


Nyttig glass

Köpte glassformar på ikea igår, och testade med lite som fanns hemma. På bilden ser ni hallonsmoothieglass och skiktad glass med hallonsmoothie och pressad apelsin. Smakade toppen! Men som sagt man kan ta lite av vad som finns hemma.


Måndagsmys med två härliga bönor

Ikväll tittade Ellenor och Johanna förbi. Med sig hade de badkläder så det blev två timmars bubblande.
Måste medge att det är ett utmärkt sätt att umgås! Härligt tempererat vatten, mycket prat och ännu mer skratt! Ikväll blev det bara limevatten men tror bestämt att vi får ta en repris snart igen. Men då byter vi nog ut drickan mot något som bubblar och som man fnittrar ännu mer av!


Officiell inbjudan - Utställning 29-30/9

Nu är datumet äntligen spikat. 
Lördag och söndag den 29e och 30e september annordnar Nykvarnskommun
den årliga konst och hantverkare- utställningen i Nykvarns bibliotek/ folketshus.
Bland alla riktiga konstnärer och hantverkare hittar ni i år även mig. 
 
Så missa inte min debut och allra första utställning!


Ett smakprov av vad jag kommer bidra med!
Återkommer närmre om tider.
 

Har så jävla tråkigt!!!

Vill inte vara sjuk längre!!! Men i väntan på bättre tider s dammar jag av mina gamla promarkers. Lite ringrostig men tiden går iaf lite snabbare än att ligga och glo på TV.


RSS 2.0