God morgon Blondin! God natt Brunett!

Jaha, vad tycker ni?


Röd som en kräfta

Dagen har spenderats på baksidan i solen. Vilket resulterat i att jag är röd som en kräfta!


Måndags frulle

Här sitter jag och äter frukost!


Stark hatkärlek

Andra försöket till en yvig akvarell. Herre Gud så frustrerande! Akvarellkonstnärer måste ju vara smått "dumma" i huvudet! Färgen är så bångstyrig så det är inte klokt. Men antar att det är det som är akvarell. Och tror att ju mer man uppskattar att färgen lever sitt egna liv, desto bättre blir det. Tålamod är inte bara fiskarens bästa vän!


Me and my boyfriend Batman

På väg upp till Heron City för att spana in Batman The Dark Knight Rises. Spännande, förväntningarna är skyhöga!


En jävel på att laga mat är vad jag är

Blir ett snabbt inlägg idag. Gjorde en grym kyckling i sås idag som jag tänkte dela med mig av. Kyckling bröst Creme fraiche (vitlök och parma) Sambal oelek Krydda efter behov Stek kycklingen så att den får fin färg i en ordentlig klick smör. Ha i en sambal oelek (så mycket du känner för), jag tog en matsked till 4pers. Låt steka kycklingen i sambal orleken någon minut. Häll i creme fraiche 3-6dl. Ju mindre creme fraiche desto kortare koktid! Servera med klyftpotatis eller pasta. Går att snygga till grytan lite med spenat, soltorkade tomater eller något annat trevligt. Men går mer än utmärkt att äta den som den är! Bäst av allt är att det tar 10 min att kasta ihop! Lycka till!


Hello little fellow

Idag fick Tryggve hälsa på Rune. 


Generationer

Dåligt med uppdatering här! Det kommer det att bli ändring på nu. Igår besökte vi min gammelmoster. Galet skön dam vill jag lova! Men då visade hon mig kort på min mammas mormor och morfar som var otroligt omtyckta. Herre Gud vilka skarpingar!!! Att jag har såna fina gener kan man minsann inte tro. Så idag vill jag slå ett slag för dem. Tack för att ni fostrat en snäll mormor, och förstås gammelmoster! Och att dem i sin tur format världens bästa mamma!


Ett opersonligt inlägg

En fredag med blixtar och dunder i många bemärkelser. Avreageras i PS med implementation av logotyp. Vågar man sig ut och plocka lite blåbär? Är galet sugen på lite paj!


Seg förmiddag med migrän

Äntligen börjar huvudet ge med sig! Finns inte mycket man kan göra när man har huvudvärk men har börjat knåpa på en liten bläckfisk.


En kopp värme

Usch, urrig och frusen sen jag kom hem från jobbet. En varm dusch och en kopp varmchoklad....i juli!!! Hoppas jag eller sommaren blir varm snart!!!


Snabbmeddelande

Ville mest meddela att jag överlevde dagen men det var knappt. Bläää, riktigt seg dag! Bilden har inget med inlägget att göra. Ledsen, men hade inget bättre. Det är en skiss på en logotyp åt en bekant.


Med kudden kvar i ansiktet

Nu sitter jag på väg in till jobbet. Idag hade jag hellre legat kvar i sängen egentligen. Tur att jag var så kissnödig så att jag var tvungen att kliva upp! Väl uppe unnade jag mig en riktig dunderfrukost. Det var jag värd! Snart framme och kudden är kvar i ansiktet än! Bara att hålla tummarna att man inte somnar vid skrivbordet!


Bläää för måndagar

Hatar måndagar!!! Speciellt när alla andra har semester. Det braiga är att jag har betat av det tråkiga för denna dag, jobb och intervaller. Nu bara dagens roliga kvar, gosa med Tryggve och sova. Haha, så kul är mina vardagar!!! Tog iaf en fin bild på en trollslända. Det är kul!!!


Art by Törnqvist

Idag har jag inte gjort många knop. Tror faktiskt inte ens jag har borstat tänderna än om jag ska vara helt ärlig.
Usch! Det får bli när jag är klar med detta.
Pappa ska ha utställning i augusti, så tänkte sätta fart och fixa beachflaggor, inbjudningskort och lite grejer till honom.
Först på listan var att göra någon form av logotyp. Han hade skissat upp sitt monogram och sen diskuterade vi fram vilken känsla vi ville förmedla.
Känslan vi ville ha fram var "Rustik".
Vi pratade om metaller av olika skag och sten.
Så satte mig ner och knåpade ihop denna idag.
 
Vad tycks?
 

Regn, sol, regn, sol!

Tycker vädret är väldigt konstigt! Ena minuten är det sol och nästa ösregn. Sen kikar man ut igen och så är det klarblå himmel. Tryggve klär på sig regnrock när han ska ut för säkerhetsskull. Trevlig helg önskar Tryggve och jag!


Dirtbike for SALE

Japp, nu är dagen kommen! Idag har jag lagt ut min roligaste och troligtvis farligaste leksak på blocket. Så kom och köp kära vänner!


Blåbär och jordgubbar med mjölk

Idag har jag börjat jobba igen efter semestern. Har inte alls varit så trött som jag trodde jag skulle! Var på biblioteket och lånade lite bokband till farmor. Sen pallrade jag mig ut på en bajs tråkig löptur. Usch, inge kul att springa om det inte är efter en boll. Men va sjutton, bara att köra! Belöningen blev en tallrik blåbär och jordgubbar med mjölk. Gäller att belöna sig på rätt sätt!


Det börjar arta sig

Förra fredagen började vi gräva på framsidan för att få plats med regelverket till en trall. David smällde upp regelverket på mindre än 5 timmar. Mamma, pappa och jag la trallen på en dag. Blev lite finlir när jag var på Gotland med bland annat en ny grind. Och nu är det nästan klart! Kvar att göra är lite fix med grindens öppningsanordning, grindstolparna ska målas, muren ska kompletteras samt att vi ska försänka spotlights i trallen längs muren. Aphu, vilket utlägg! Men visst blir det väl fint?


Släng dig i väggen Ernst

Såg Sommar med Ernst och då gjorde han ett rosentorn. Nästan precis ett sånt jag tänkt göra länge. Så igår bestämde jag mig för att också göra ett till våran "nya" framsida. Inte så pjåkigt va? Kul var det att göra också! Nu hoppas jag bara att luktärterna tycker den är lika fin som jag och börjar klättra!


Gose gos!

Nu har jag varit på Gotland ett par dagar och haft det oförskämt bra.
Idag hälsade vi på dessa små sötnosar.
Tog ut dem och lät de springa fritt på gräset lite,
men kelgrisar som de var ville de mest sitta i knä och gosa. Jag klagar inte! 
Fyra veckor gamla nu och sötare än någonsin!
 

RSS 2.0